LIVRARE

Metode de livrare

Comenzile plasate sunt expediate prin firma de curierat FAN Courier. In situația in care adresa furnizată se află in afara ariei de acoperire a FAN Courier, comanda va fi livrata prin Posta Romana.

Termen de livrare

În cazul livrărilor prin FAN Courier, timpul de livrare este între 1-3 zile lucrătoare în intervalul orar 9:00-17:00. Plata se face ramburs curierului responsabil de livrarea coletului dumneavoastră.

În cazul livrărilor prin Posta Romană, timpul de livrare este de 1-4 zile lucrătoare, iar coletul se ridica de la Oficiul Postal de care aparține adresa furnizata. Plata va fi solicitată la ghișeu, înainte de înmânarea coletului.

În cazul unor evenimente neprevăzute și care nu țin de modul de desfășurare al activitații WUBA Couture, aceasta este exonerată de orice tip de raspundere în cazul imposibilității livrării comenzii.

WUBA Couture își păstrează dreptul de proprietate asupra produselor, până la momentul achitării integrale a valorii acestora. 

Costuri de transport

Costurile de transport sunt suportate de către client și depind de metoda de livrare aleasă.

  • În cazul livrărilor prin FAN Courier, costul transportului este de 20 RON;
  • În cazul livrărilor prin Poșta Română, costul transportului este de 18 RON.

Costurile de transport sunt fixe și se aplică comenzilor cu valoare de până la 300 RON. În cazul comenzilor ce ating sau depășesc suma de 500 RON, costurile de transport vor fi suportate de către WUBA Couture.