Conform legislației în vigoare, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile, fără justificarea solicitării către Vânzător.

Returnarea produselor se va face numai cu notificarea în prealabil a Vânzătorului, respectând informațiile din cadrul formularului de retur primit.

Cumpărătorul poate returna produsele prin orice companie de curierat aleasă, iar costurile aferente vor fi suportate integral de către acesta. Vânzătorul nu va accepta retur coletele pentru care i se solicita achitarea costurilor de transport.

În cazul returnării produselor și solicitarea sumei ramburs pentru acestea, Vânzătorul nu va fi responsabil pentru timpul de rambursare a banilor după predarea acestora către firma de curierat, acest aspect depinzând strict de politica companiei de curierat prin care Cumpărătorul alege să returneze produsele.

În cazul returnării produselor cu solicitarea viramentului sumei în cont, Vânzătorul se obligă la restituirea valorii aferente produselor returnate în termen de  10 zile  de la primirea acestora.

Produsele returnate vor fi în aceeași stare în care au fost expediate cu eticheta atasată. În cazul în care se va constata existența unor urme de uzură sau defecțiuni, Vânzătorul are dreptul de a refuza primirea produsului sau de a-l reexpedia către Cumpărător, cheltuielile de transport fiind suportate de catre Cumpărător.

Cumpărătorul are posibilitatea înlocuirii produsului comandat. In aceasta situație, una dintre taxele tur-retur este achitata de către Cumpărător iar cealaltă taxa este achitata de către Vânzător. În cazul în care valoarea noului produs va fi mai mare decat cea a produsului comandat inițial, Cumpărătorul va achita diferența de pret.

În cazul în care valoarea noului produs este mai mică decât cea a produsului comandat inițial, Vânzătorul va returna diferența Cumpărătorului.

Toate informațiile aferente plații (Iban,nume destinatar) vor fi furnizate în scris la adresa de e-mail kimkcouture@gmail.com